Vinduespudser eller gør det selv?

Skal man virkelig bruge en vinduespudser, eller kan man måske også bare klarer opgaven selv? En vinduespudser er jo ikke gratis, men kan man pudse dem selv med samme resultat?

De fleste af os har nok før eller siden forsøgt at pudse vinduer, eller hvertfald overvejet situtationen. Måske er det fristende at spare lidt penge, eller idéen om at man så kunne have rene vinduer hele tiden. Men som alt andet, så kan det dog stadig være besværligt, træls og en udfordring at komme frem til at samme resultater som den profesionelle vinduespudser.

Fordele ved en vinduespudser

Vinduespudseren er jo den profesionelle løsning, og alt andet lige må man forvente at man får et langt bedre resultat. Dertil så skal man også huske på at man spare tiden, besværet og blot skal læne sig tilbage og vente på at kigge ud af de rene nypudsede vinduer.  Husk også at udstyret koster lidt penge, altså hvis du vil undgå striber – så kræver det lidt mere end en gammel klud og en spand.

Så selvom du bliver fristet af at gøre det selv, så er pengene måske bedre givet ud ved at ringe efter din lokale vinduespudser? Du kan også bestille et vinduespudser tilbud her. 

Fordele ved at pudse vinduerne selv

Som alt andet, så kan øvelse gøre dig til en sand mester – det gælder også ved vinduespudsning. Så hvis du gør det selv, så vil du før eller siden kunne lave det flotte resultat som du forventer. Har du overskuds tid, så kunne det måske godt være at du skulle springe ud i det.

Hvis du ønsker rene vinduer hele tiden, og alligevel ville have taget en fast aftale hos en vinduespudser, så er der måske hurtigt nogle tusinde kroner at spare om året ved at klare opgaven selv.

Køb det rigtige udstyr, find nogle guides (måske en youtube video?) og bare kom i gang 🙂 !