Sæt skub i produktudviklingen

Går det for langsomt, når du skal udvikle nye produkter i din virksomhed? Vil du gerne springe nogle af de langsomme mellemled over, så der ikke er så langt fra idé til færdigt produkt? Det kan sagtens lade sig gøre, og derfor har vi samlet nogle gode tips i denne korte artikel, der hjælper dig med at gøre dine idéer til virkelighed hurtigst muligt.

Del dine idéer med andre

Når du får en god idé, skal du fortælle nogle andre om den så hurtigt som muligt. Hvis du går rundt i lang tid og opbygger dit produkt uden at fortælle nogen om det, kan der være mange aspekter, du ikke lægger mærke til. Fire øjne ser mere end to, og derfor kan det kun gå for langsomt med at involvere dine kolleger i din produktidé. Når du ikke er så langt i idéfasen endnu, vil det også være meget nemmere for dig at tage imod kritik og slibe produktet til, så det bliver endnu bedre. Sørg for at lave nogle undersøgelser af den målgruppe, du gerne vil ramme med produktet, så dine fremtidige kunder får mulighed for at fortælle dig, hvad det helt præcist er, de gerne vil have. Når du har alt dette, gælder det om at komme i gang med at fremstille dit produkt så hurtigt som muligt. Det gør ikke spor, hvis du ikke er helt sikker på farven, teksturen eller andre faktorer ved dit produkt. Bestil nogle forskellige prototyper, så du kan se, hvordan den blå farve ser ud i forskellige belysninger. Det er ikke altid, tingene ser ud som på tegningerne, eller stoffet er så blødt, som du havde forestillet dig, og derfor skal du have tingene i hænderne, før du beslutter dig for udformningen af det endelige produkt.

Sæt skub i processen med et samarbejde med Letbæk Plast

Processen med at afprøve forskellige udformninger af dit produkt, før det sættes endeligt i produktion, kan du få hjælp til hos Letbæk Plast. Her fremstiller de mange former for specialsyede løsninger til virksomheder, og de kan hjælpe dig med at udvikle dit produkt. Hos Letbæk Plast kan du få prototyper af dit produkt lavet på en 3D-printer, så du bedre kan få en fornemmelse af, hvordan forskellige ændringer kan påvirke det endelige udseende på dit produkt. Det tager praktisk taget ingen tid at lave en prototype med 3D-printeren, og derfor kan du hurtigt komme videre i processen. På den måde er Letbæk Plast den ideelle samarbejdspartner, hvis du er utålmodig i forhold til udviklingsprocessen, eller hvis du har en snarlig deadline. Når du hurtigt får det mulige produkt i hænderne og kan tage stilling til eventuelle ændringer, kan du i sidste ende udvikle dit produkt hurtigere, hvilket sparer dig for rigtig mange penge – penge som du kan bruge på splitleasing af en lækker bil. Når tiden for produktion og udvikling af dine produkter bliver kortere, bliver det desuden nemmere for dig at tjene mere på at sælge dem. Produkterne kommer desuden hurtigere ud på markedet, og du vil hurtigt have mulighed for at gå i gang med at udvikle et nyt produkt i samarbejde med Letbæk Plast igen.